DEOO Charanga
En prisvindende, læringsrig undervisningsplatform til musikundervisning for alle børn og unge
Two girls holding instruments

DEOO Charanga - Din Musikundervisningspartner

Velkommen til DEOO Charanga, den eneste online platform i Danmark, der er 100% dedikeret til musikundervisning. Vi tilbyder et omfattende udvalg af digitale undervisningsmaterialer og ressourcer, skræddersyet til både erfarne og uerfarne musikundervisere med en særlig vægt på tidlig instrumentalundervisning, både som klasseundervisning og individuel elevundervisning.

Hvad gør DEOO Charanga unik? Med DEOO Charanga kan du integrere folkeskolens musikundervisning, musik- og kulturskolens instrumentalundervisning og de professionelle orkestres, bands og ensemblers skolekoncerter for at skabe en dynamisk og engagerende læringsoplevelse. Vores platform tilbyder undervisningsmateriale, der passer til indskoling, mellemtrin og udskoling, og den giver dig mulighed for at udforske, spille og skabe musik som aldrig før.

Desuden tilbyder vi nu også et væld af materialer specielt tilpasset de nye og prisvenlige plastikblæseinstrumenter som pBone, jSax, DooD, TooT, Clarinéo og mange flere. Se selv efter under “Musikskole - Fra noder til musik"

Sådan kan du drage fordel af DEOO Charanga:

  • Hvis du er ny her, kan du hurtigt komme i gang med vores "Grundskole" - her finder du færdige undervisningsforløb med sange, instrumentspil og sammenspil.
  • Find inspiration og musik til din instrumentundervisning i “Musikskole”.
  • Udforsk materiale fra dine lokale, professionelle orkestre under "Skolekoncerter".
  • Skræddersy dine lektioner, upload eget materiale og del det med dine elever i "Mit arbejdsområde".

Start din musikundervisningsrejse med DEOO Charanga i dag og lad musikken blomstre i din klasse som aldrig før!

Stottet Af Statens Kkunstfond logo
logoskrift