DEOO Charanga Platformen er skabt for at samle forskellige udbydere af musikundervisning – herunder musiklærere i grundskolen, musikskolelærere, musikere, koncertarrangører og hele orkestre – i et musikalsk fællesskab. Platformen giver mulighed for at dele undervisningsmaterialer, undervisningsforløb og tilgå digitalt og animeret materiale, alt sammen i et sikkert online miljø med fokus på børn og unges musikalske læring.

Vores mål er at muliggøre og opmuntre ALLE børn til at deltage i kunstneriske og kulturelle aktiviteter og derigennem drage fordel af de positive indvirkninger, det har både på dem selv og samfundet.

Her er nogle af de funktioner, du kan bruge DEOO Charanga Platformen til:

  • Tilgå inspirerende, moderne digitalt undervisningsmateriale.
  • Upload og del dine egne undervisningsmaterialer i form af PDF, MP3, MP4 og billeder.
  • Udvikle dine egne lektioner, forløb og moduler ved at kombinere platformens materialer med dine egne.
  • Tilgå færdiglavede undervisningsforløb og moduler.
  • Nyd godt af den digitale koncertsal med både koncerter og formidling.
  • Brug platformens Yumu-funktion til at dele materialer med dine elever, så de kan fortsætte med at lære mellem lektionerne.

Copenhagen Phil – Hele Sjællands Symfoniorkester sammen med børn fra skoler i Egedal kommune. Børnene har arbejdet med dette værk fra september frem til denne koncert i juni måned året efter. Børnene har udelukkende arbejdet med musikken i deres musiktimer, og har ikke haft musikinstrumenterne med hjemme.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support(a)charanga.dk.

Charanga Ltd. står bag teknologien i DEOO Charanga. Charanga opererer i Storbritannien og støtter i dag mere end 12.500 skoler og over 70.000 lærere i moderne musikundervisning for mere end 2 millioner børn i over 60 lande. Charanga-platformen har forlængst vist sig som et unikt kvalitetsredskab i musikundervisningen i England og mange andre engelsktalende dele af verden.

Det internationale Charanga-team er baseret i Brighton, England, og består af kreative musikere, undervisere, komponister, musikproducenter, designere, softwareingeniører og udviklere.

DEOO Charanga er resultatet af et ERASMUS+ projekt, hvor DEOO bidrog til udviklingen af de første ikke-engelsksprogede versioner af platformen.

Charanga er en privat virksomhed med et stærkt socialt formål. Overskuddet reinvesteres i udviklingen af Charanga-platformen og støtter initiativer inden for innovativ international musikundervisning samt projekter, der fremmer musiklæring for børn med særlige undervisningsbehov. Charanga har aldrig udbetalt udbytte til aktionærer i sin lange historie.