Musikundervisning på alle niveauer – Fra første musiktime i 0. klasse til eleverne sidder sammen med deres lokale symfoniorkester 8 måneder senere.

DEOO Charanga Platformen er udviklet som hjælp til at bringe de forskellige udbydere af musikundervisning – musiklærere i grundskolen, musikskolelærere, musikere, koncert udbydere eller hele orkestre – sammen i ét musikalsk fællesskab. Platformen kan bruges til at dele materialer, undervisningsforløb, tilgå opdateret materiale og til at støtte børn og unge at lære musik i et sikkert online miljø.

Vores ambition er at muliggøre og tilskynde ALLE børn til at engagere sig i de kunstneriske og kulturelle muligheder, og derigennem nyde godt af alle de fordele, det giver dem selv og samfundet.

Her er et udvalg af de funktioner, du kan bruge DEOO Charanga Platformen til:

  • Tilgå inspirerende, moderne undervisningsmateriale
  • Uploade dit eget materiale
  • Tilgå forberedte lektioner
  • Udvikle dine egne lektioner med et mix af platformens materiale og dit eget
  • Tilgå forberedte forløb og moduler
  • Byg dine egne forløb eller moduler
  • Forbered skolekoncerter hos LMS, dit lokale symfoniorkester eller ensemble
  • Brug platformens Yumu-funktion til at dele materiale, lektioner eller forløb med dine elever, så de kan fortsætte med at lære mellem lektionerne.

Copenhagen Phil – Hele Sjællands Symfoniorkester sammen med børn fra skoler i Egedal kommune. Børnene har arbejdet med dette værk fra september frem til denne koncert i juni måned året efter. Børnene har udelukkende arbejdet med musikken i deres musiktimer, og har ikke haft musikinstrumenterne med hjemme.

Send eventuelle spørgsmål til os på support(a)charanga.dk.

Charanga Ltd.

Den underliggende teknologi bag denne DEOO-platform blev oprindeligt udviklet af Charanga i Storbritannien, som i dag supporterer over 10.000 skoler og andre organisationer i moderne musikundervisning for over 2 millioner børn.

Charanga blev grundlagt i 1996 og har en lang historik med udvikling af prisvindende teknologi for musik- og kulturundervisning.

Det internationale Charanga team er baseret i Brighton, England, og består af kreative musikere, undervisere, komponister, musikproducere, designere, softwareingeniører-og udviklere.

Charanga har et undervisningshold på 12 personer, der opererer rundt i Storbritannien og resten af verden, og som hvert år underviser 5.000 lærere i moderne, inkluderende undervisningsmetoder.

Charanga er en privat virksomhed med et stærkt socialt formål. Overskud bliver geninvesteret i udviklingen af Charanga-platformen, i at supportere initiativer indenfor innovativ, international musikundervisning og i projekter, der støtter læring i musik for børn med særlige undervisningsbehov. Charanga har ikke udstedt udbytte til aktionærer i dets lange historie.